Изберете страница

Автоматизирани опаковъчни системи Soco Systems

15 ян. 2024Новини

Революция в опаковането с автоматизираните системи на Soco Systems

В света на опаковането,  автоматизацията е ключов фактор, който подобрява ефективността на процесите, оптимизира разходите и намалява риска от човешки грешки. Експертите на Бетелгиус ООД са наясно с предизвикателствата, които бизнесите срещат, свързани с опаковъчните процеси. Като ексклузивен представител и сервиз на Soco Systems – водещ производител на автоматизирани системи за опаковане, Бетелгиус включва в продуктовото си портфолио нова гама от опаковъчни решения.

Система за опаковане с един оператор – Базова версия

Един оператор = Две действия

Това опаковъчно решение успешно интегрира две основни операции на едно място:

 • Фиксиране и пълнене на кашони
 • Запечатване на кашони: системата осигурява запечатване на кашоните отгоре и отдолу

Тази система позволява един оператор да управлява целия процес, което от своя страна води до оптимизиране на времето и ресурсите, необходими за опаковане.

Системата се състои от стандартни модули, които могат лесно да се пренареждат за различни решения. Това прави адаптирането към специфичните изисквания на всеки бизнес е бързо и лесно.

Система за опаковане с един оператор – Ефективна версия

Един оператор = Три действия

Тази система представлява готово решение, което позволява на оператора да извършва три ключови действия от едно място:

 • Фиксиране на кашона и пълнене: операторът може лесно да подреди и фиксира кашона на определено място и да го напълни с продукти.
 • Запечатване на кашона: системата осигурява запечатване на кашона отгоре и отдолу и го придвижва към буферен конвейер, разположен директно зад оператора.
 • Подреждане на кашоните върху палет: подреждането на кашоните върху палет се извършва на същата позиция от оператора.

Друго важно предимство на тази система е, че тя позволява тези действия да бъдат извършвани от един оператор на площ ~ 8 кв.м.

Системата за опаковане с един оператор – Ергономична версия

Една система = Множество действия

Тази версия предоставя готово решение, което позволява на оператора да изпълнява няколко ключови действия от една позиция, като оптимизира процеса, намалява ресурсите, увеличава производителността, минимизира риска от човешка грешка и същевременно улеснява работата на оператора.

 • Разгъване на кашона и фиксиране: благодарение на F-100 модула, операторът може лесно да разгъне кашона, след което да го фиксира на определена позиция – така кашонът е готов за пълнене.
 • Пълнене на кашона: системата позволява бързо и ефективно пълнене на кашоните със стоки.
 • Запечатване на кашона: системата осигурява запечатване на кашона отгоре и отдолу и го придвижва към буферен конвейер, разположен директно зад оператора.
 • Подреждане на кашоните върху палета: когато акумулиращият конвейер се напълни, операторът се обръща и от същата позиция подрежда кашоните върху палета.

Предимства на системите за опаковане SocoSystem 

Системите за опаковане SocoSystem притежават редица предимства като:

 • Гъвкавост – тези системи се състоят от стандартни модули, което позволява бързо и лесно да се пренаредят и конфигурират спрямо специфичните нужни и изисквания на различните бизнеси. Това позволява на фирмите по-лесно и икономично да се адаптират към променящите се изисквания на пазара.
 • Лесни за поддръжка и работа – системите са проектирана с фокус върху улеснената работна дейност и поддръжка на съоръженията. Важно предимство на тези решения е изключително лесния и интуитивен дизайн, който прави работата на операторите изключително лесна, бързи и ефективна, като спестява ресурси и намалява риска от човешки грешки .

Тези три опаковъчни системи комбинират няколко важни  елемента, които независимо от сферата на дейност на компанията Ви, са ключови фактори за подобряване на опаковъчните процеси, респективно и повишаване на конкурентоспособността Ви. Те са иновативно решение, което оптимизира операциите, подобрява ефективността и подобрява работната среда.

Повече информация може да намерите в сайта на Бетелгиус ООДwww.betelgeus.com

Както и директно от нашите специалистиfromm@betelgeus.com

Продуктово видео