Изберете страница

Трето поколение доказали се принтер-апликатори на етикети

Около 20 години след пускането на първия продукт и девет години след редизайна му, нашите партньори от CAB представиха новите HERMES Q. Те са наследника на принтер апликаторите HERMES+. Серията Hermes са много успешни в автоматизираното производство. Интегрират се в производствени линии при минимална поддръжка от страна на оператора. Управлението е базирано на още по – мощен процесор спрямо предшественика. С тяхна помощ обработката на данни и печата са до три пъти по – бързи.

HERMES Q работи с всички стандартни материали за етикети, изработени от хартия или пластмаса, навити на ролка. Развиването на етикети е оптимизирано, за да се сведе до минимум влиянието на инерцията на ролката на етикета по време на целия процес. Воденето на материала може да бъде зададено както на устройството за развиване, така и на навиващото устройство. В случай, че етикетите са само частично отпечатани, термотрансферната лента може да бъде спряна по време на подаване на етикети. С помощта на този механизъм, консумацията на материали се намалява значително. Всички устройства се предлагат в дизайни, които позволяват отлепване на етикета от ляво или дясно. За директно прилагане на етикетите върху продукти или опаковки, печатащите единици могат да бъдат разширени с гамата апликатори от предишната серия Hermes +. HERMES Q разполага с цветен сензорен дисплей. Ако устройството е трудно достъпно на място, може да бъде прикрепен външен операционен панел, който да осигурява същата функционалност. Устройствата могат да се управляват и дистанционно чрез смартфон, таблет или компютър.

Имате ли устройства от предишна серия, които вече са интегрирани във вашето производство? Или в момента планирате нови конвейерни линии?

За повече информация и запитвания кликнете на един от продуктите:

Разгледайте още и предлаганите от нас принтери за етикети.