Изберете страница

30 години Бетелгиус

15 ян. 2024Новини

Бетелгиус отбеляза своя 30-годишен юбилей със стилно тържество и грандиозен рок концерт

На 18 септември отпразнувахме своя 30-годишен юбилей с грандиозно събитие, което събра стотици гости в новата ни база в Индустриално зона Божурище. Събитието бе ден на гордост и споделяне, празнувайки три десетилетия на иновации и растеж.

Денят започна с отваряне на вратите на шоурума в новата ни база, където се проведе Ден на отворените врати. Гости от различни сфери на индустрията имаха възможността да се запознаят с последните решения и технологии, предлагани от Бетелгиус.

По време на тържествената гала вечеря гости бяха лидерите на водещи компании в различни индустриални сектори, част от международната партньорска мрежа и служители на компанията. Всички те създадоха уникална атмосфера и настроение на събитието. Управителите, г-н Станимир Стайков и г-н Георги Христов, споделиха ценни моменти от историята на фирмата – от нейното създаване до днес. Те разказаха за предизвикателствата и успехите по пътя си и за уроците, които са научили през годините. На събитието присъства и първият служител на Бетелгиус, който към днешна дата е на 96 години. Бяха отличени за заслуги, свързани с развитието на компанията през годините, и четирима от служителите на фирмата. Техният ангажимент и професионализъм са допринесли за успехите на компанията.

През тези 3 десетилетия компанията е подкрепяла множество каузи и социални инициативи. Верни на традициите , гостите бяха призовани вместо подарък да направят дарение за съвместна кауза на Бетелгиус с Фондация “Нашите недоносени деца”.

Вечерта завърши с грандиозен рок концерт, където световноизвестният рок изпълнител Джо Лин Търнър и легендите на българския рок – група “Ахат” разтърсиха сцената. Музиката и енергията на изпълнителите направиха събитието още по-специално.

През тези 30 години, Бетелгиус ООД успя да реализира множество успешни проекти на българския пазар и да се превърне във водеща компания в индустриалния сектор. Нейните решения и постоянният й стремеж към иновации са помогнали на компанията да заеме водеща позиция сред фирмите, предлагащи индустриално оборудване на българския пазар. Името на Бетелгиус се превърна в еталон за качество и надеждност. На този юбилей бихме искали да благодарим на всички наши партньори и колеги, с които сме имали удоволствието да работим през тези години. С нетърпение очакваме съвместните ни проекти в следващите 30 години! Вярваме, че можем да бъдем ЕФЕКТИВНИ ЗАЕДНО!