Изберете страница

Ефективни заедно!

Успехите трябва да се отпразнуват. На 20 август ще празнуваме 29 години, от както успешно доставяме решения в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти.
Историята започва преди 29 години! Тогава положихме основите на фирма Бетелгиус. Поглеждайки назад, ние започнахме МАЛКИ, но се развивахме БЪРЗО. Ключът към успеха? Вярваме, че няма кратък път към успеха. Това е посока, към която съзнателно избираш да вървиш. Понякога се налага да спреш, да изчакаш или да увеличиш скоростта, за да изпревариш конкурентите. Когато си поставим цели, ги постигаме. 29 години, извървени стъпка по стъпка, с много труд и упоритост. Избрахме пътя на безкомпромисното високо качество във всичко, което правим и предлагаме. Път, по време на който реализирахме хиляди важни проекти в редица направления и индустрии. Както и близостта, която имаме с нашите клиенти и техните нужди. А много скоро ни предстои и да прережем лентата на новата си сграда с шоурум, склад на едро, производствен и сервизен център в индустриална зона Божурище.
Това е нашата приказка. Приказка, в която главните действащи Герои са нашите Клиенти, а ние сме Верният партньор, когото срещат още в началото на своето пътешествие. Целта е заедно да извървим пътя от началото до края. Често, сюжетната линия на приказката е съпътствана от трудностите, които трябва да бъдат преодолени. А очакваният резултат от работата ни е щастливата развръзка, която обикновено е повод за начало на следващо съвместно приключение. Гордеем се с миналото си, но винаги продължаваме напред. Има още толкова много работа за вършене, но оставаме с усещането, че най-доброто тепърва предстои.
За 29 години научихме много ценни уроци, пораснахме, развивахме се, но няма да спрем дотук! Благодарим на хората от екипа ни, с които минахме през много трудности, проблеми и лишения през годините, но останаха съпричастни и всеотдайни при развитието на компанията. Със силен и сплотен екип, няма трудност, през която да не успееш да преминеш. Постиженията им са невероятни и истински се гордеем с тях. Благодарим и на всички партньори и клиенти които ни повярваха и заради които ние съществуваме.
За следващите десетилетия си пожелаваме да сме още по-адаптивни, гъвкави и иновативни. Защото нашата рецепта за бъдеще е всеки ден да сме още по-добри от вчера. Търсейки нови хоризонти и поприща за развитие, в които отново да докажем, че сме лидери в това, което правим.

Честит рожден ден, Бетелгиус!